Kosttilskud

Sport og ernæring hænger direkte sammen. Ligesom en motor har brug for brændstof, så har kroppen brug for at få tilført energi, og det sker via kosten.
Ens behov ændrer sig alt efter, hvordan og hvor meget man bevæger sig. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan ens kost er sammensat, hvis man ønsker at få det maksimale ud af sin træning. Usikker på hvordan kosttilskud kan gavne dig? Læs vores produktguider”.

Proteinpulver

Proteinpulver

Weight gainer

Fiskeolie

Aminosyrer

Vitaminpiller

Efter man har trænet er det vigtigt at restituere (komme ovenpå igen), og desto hurtigere man har restitueret, jo hurtigere kan man komme til at træne effektivt igen. Mange tror fejlagtigt, at dette kun er relevant for professionelle sportsfolk, men hvis man bare træner 2-3 gange om ugen, så er der stadigvæk meget at hente ved at restituere godt. Det betyder bl.a. at man kan gennemføre den kommende træning ved en højere intensitet og dermed få et større udbytte af træningen. Samtidig føler man, at det hele går bedre og man kan tage den positive energi med sig videre.

Et vigtigt element i forhold til restitutionstiden er, hvor hurtigt man får tilført ny energi efter en træning. For mange er det bøvlet at have en madpakke med til træning, og der kan kosttilskud være en god løsning.