Energidrikke fås i mange forskellige udgaver, men det der er vigtigst, er at det indeholder den energi, man skal bruge. Når man er aktiv mere end 1 times tid, kan energidrik være en kæmpe hjælp til at forbedre præstationen.

Energidrik vi anbefaler

Energipulver1

Denne isotoniske energidrik med orangesmag er et godt produkt til en fair pris. Indeholder både elektrolytter, salte samt lidt vitaminer og mineraler.
køb her

energidrik1

Dette produkt fra Twinlab indeholder også alle de nødvendige ingredienser til at få fyldt depoterne under længerevarende træningspas.
køb her

energidrik2

Bodylabs Hypocarbs er et glimrende produkt til at erstatte væske, energi og mineraler under træning og fås til en favorabel pris.

køb her

Derudover er det også en god ide, at energidrikken indeholder elektrolytter, som er kroppens naturlige salte. Det er især vigtigt med elektrolytter, når man sveder meget, for kroppen mister salte med svedet, og hvis der kommer en ubalance i elektrolytniveauet, kan det have konsekvenser for præstationen.

Selv ved kortere træningspas kan det være en god ide at have blandet sig en energidrik. Man har nemlig fundet ud af, at ved intensivt arbejde af kortere varighed, kan selv små mundskyl af energidrikke have en positiv effekt på de nerveimpulser, der bliver sendt til hjernen, hvilket giver en præstationsfremmende effekt.

Det er typisk i udholdenhedsidrætsgrene, der er fokus på indtag af energi, men det kan gavne mange andre sportsfolk. Ofte når kampsituationer inklusiv opvarmning og pauser m.m. ud over halvanden time, så i fodbold, ishockey, håndbold, tennis og basketball og andre idrætsgrene vil en energidrik kunne fremme præstationen i den sidste del af kampen.

Vil du læse mere om energitilskuds virkning på kroppen, kan du klikke her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *