Når man træner i længere tid, kan det være guld værd at få tilført energi til kroppen undervejs. Dertil er energigeler et super produkt. Det er dog en god ide at være opmærksom på, om det er nødvendigt, at den valgte gel skal indtages med vand eller ej.

Energigel vi anbefaler

Gel1Denne gel indeholder ud over energi også koffein, der giver kroppen et ekstra boost. Det er ikke nødvendigt at indtage vand samtidig med denne gel.

køb her

Gel2Denne gel har det højeste energiindhold af de tre, og det er også den billigste. Den er nem at få ned, da gelen er meget vandet.

køb her

Gel3Denne gel indeholder en del mere energi end isogelen. Den skal dog helst indtages med vand og indeholder ikke koffein.

køb her

Energigelen er også ekstrem praktisk at have med i lommen eller i et bælte på en løbetur, og hvis man vælger en gel, hvor det ikke er nødvendigt med ekstra vand, er det ekstra nemt.

Dyrker man en form for stop & go sport som fodbold, basketball, ishockey, håndbold, tennis, badminton m.m., så er det også nemt at have en energigel på sidelinjen eller i omklædningsrummet i pausen. Det er en nem måde at få en forholdsvis stor mængde energi på kort tid. Hvis man ikke er vant til dette tilskud er energi, er det helt sikkert noget de fleste vil kunne mærke en effekt af i den sidste del af kampen.

Det er bl.a. bevist i en undersøgelse blandt fodboldspillere, hvor de spillere der fik energitilskud i halvlegen, involverede sig i 30% flere løb med høj fart i 2. halvleg end dem der ikke fik energitilskud.

Energigelerne fås også med en del forskellige smagsvarianter, så det er med at finde den smag, der passer bedst til en. Desuden er der også personer, der kan opleve lidt maveproblemer med nogle af gelerne, så det er en god ide at prøve dem af til træning, inden man bruger dem i konkurrence.

Vil du læse energitilskud i forbindelse med idræt, så kan du klikke her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *