“Der findes mange forskellige forhandlere og mærker indenfor proteinpulver. Vi giver vores bud på nogle gode produkter, som vi mener, er værd at købe. Fælles for dem er, at de er produceret i Danmark, hvor kontrollen er i top, og man er derfor sikret en ordentlig kvalitet uden affaldsstoffer. “

 

Faktaboks om proteinpulver:

  • fluebenlMeget populært kosttilskud blandt idrætsfolk
  • fluebenlDet nemmeste produkt at dosere
  • fluebenlNemt at have med i tasken
  • fluebenlFås i et utal af smagsvarianter

Bedste proteinpulver ifølge os

valleprotein bl

Dette dansk produceret proteinpulver fra Bodylab er let at blande op, kan fås i over 10 forskellige smagsvarianter, og så er det oven i købet noget af det billigste på markedet. køb her

nutramino proteinpulverNutraminos proteinpulver er let at blande op, smager dejligt, men det fås kun i 2 smagsvarianter. Det er dog væsentligt dyrere end andre lignende produkter.

køb her

viking whey

Proteinpulveret fra Viking kan bestilles i 4 smagsvarianter. Det er nemt at blande op, og det smager fint.  Desuden er prisen på dette produkt også ganske rimelig.

køb her

Proteinpulver er et af de mest populære kosttilskud blandt idrætsfolk, og det er der selvfølgelig en grund til. Protein er byggestenene i kroppen, og det sørger for at reparere og opbygge muskler samt at producere hormoner. Derfor er det vigtigt at få det nødvendige protein for at få mest muligt ud af sin træning, og i den forbindelse er proteinpulver et glimrende produkt. Det er forholdsvis nemt at have en shake med proteinpulver med i sportstasken, og derved sikrer man sig, at man får mest muligt ud af sin træning, da hurtig indtag af protein efter træning er essentiel i forhold til opbygning af muskelmasse samt restitution. Man kan efterhånden få proteinpulver i et utal af smagsvarianter, så det skulle være muligt at finde en variant, der passer dine smagsløg. Hvis du vil læse mere om proteins egenskaber i forhold til kroppen og træning, så kan du klikke her. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *