Nedenfor finder du nogle forskellige energibarer, som vi anbefaler. Det er ofte smag og og behag med energibarer, men det vigtigste er at være opmærksom på fordelingen af kulhydrater og fedt, så du kan finde en bar, der passer dig.

Energibar vi anbefaler

energibar1

Energibaren fra High5 er et super godt produkt med hele 75% kulhydrater og kun meget lidt fedt. Den fås i forskellige smagsvarianter.
køb her

energibr3

Denne Sportsbar med chokoladeovertræk smager fantastisk, men har lidt lavere energiindhold og højere fedtindhold end energibaren.
køb her

Energibar3

Denne energibar har en god smag af enten karamel eller bær og højt energiindhold. Fedtindholdet er dog noget højere end hos High5’s energibar.

køb her

Energibarer en en af mange typer energitilskud. Når man indtager energi igennem en bar, så skal man være opmærksom på, at det ikke optages helt så hurtigt i kroppen som væske. Det betyder, at man skal være lidt mere på forkant med energiindtaget under træning, da det varer lidt ekstra tid, inden effekten af energibaren kommer.

Der hvor vi synes, energibaren er et glimrende produkt, er som et minimåltid 1 time til halvanden inden konkurrence eller hård træning. På den måde sikrer man sig, at energidepoterne er fyldt helt op inden kroppen skal op i omdrejninger. Hvis man har en travl hverdag og ikke har fået spist ordentligt, så kan det også være en god ide at spise en energibar lidt før træning.

Energibarerne fås i mange forskellige varianter, så man kan prøve sig lidt frem, til man finder den slags, der passer en bedst.

Vil du læse mere om energitilskud i forbindelse med træning, så kan du klikke her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *