Ideen bag denne side er, at lave en guide til sportsmanden, som kan bruges til at navigere i junglen af kosttilskud.

Der findes rigtig mange forskellige typer af kosttilskud, og det kan være svært at finde ud, hvilke kosttilskud der kan hjælpe dig på vej mod at nå dine sportslige mål. Det kan især være svært at gennemskue, da producenterne har det med at overdrive de positive effekter ved produkterne, og ofte vil man opleve, man ikke får den forventede effekt.

På www.recession.dk har vi lavet nogle objektive beskrivelser af de fleste gængse kosttilskud. De er lavet i et sprog, der gerne skulle være let forståeligt. Der er desuden fokuseret på de fordele produkterne har i relation til fysisk udfoldelse. Derfor kan du hurtig få et overblik over, hvilke kosttilskud der kunne være interessante at prøve af i relation til den idræt, du dyrker.

Baggrund for hjemmesiden

Ideen til hjemmesiden kom sig af, at vi begge har dyrket meget idræt igennem hele vores liv. Igennem årene som professionelle håndboldspillere har vi erfaret, at man kan hæve sin fysiske formåen gennem øget fokus på kosten samt ved brug af kosttilskud. Især timingen ved indtag af proteiner og kulhydrater har givet markante løft på den fysiske formåen. Disse positive oplevelser har gjort, at interessen for emnet er blevet ekstra stor, og vi synes, det kunne være sjovt at lave en hjemmeside, hvor andre forhåbentlig kan få gavn af de erfaringer, vi har gjort os.

Indeholder hjemmesiden andet?

Udover de forskellige produktbeskrivelser der er på siden, vil vi også forsøge løbende at komme med forskellige indlæg. Tanken er at skrive små artikler, når der er noget nyt indenfor kost og kosttilskud i relation til fysisk aktivitet. Desuden har vi også en ide om, at vi vil interviewe nogle sportsfolk omkring deres brug af kosttilskud og høre, hvilke erfaringer de har gjort på området.

Hvis du har forslag til indhold eller bare generel ris eller ros, så er du velkommen til at skrive til brevkassen. Vi håber, du får gavn af siden.